Blöt tennisboll kastas upp

MATCHi sponsrar projektet ”Mer tennis på Österlen”

Mer tennis på Österlen är ett initiativ av Ystad TK i samarbete med Skåne Idrotten för att lyfta tennisen på Österlen. Ett projekt som MATCHi brinner för och sponsrar. Små sommarklubbar drivs oftast helt ideellt med små resurser.

Vi på MATCHi vet att det med rätt IT-stöd är mycket som går att automatisera. Att dessutom möjliggöra för onlinebetalning och marknadsföring och samla bokning av alla föreningarna på samma bokningssida gör det mycket lättare för tennisspelaren att hitta till klubben.

Vi subventionerar och utbildar föreningarna så att de ska ha möjlighet att nyttja samma bokningssystem. Genom automatiseringen har beläggningen på anläggningar som kommit igång att använda MATCHi ökat med ca 40% från sommaren 2018 till 2019. Här kan du läsa mer om projektet: http://tennisosterlen.se/.

Är du en liten sommarklubb i annan del av Sverige? Kontakta oss så ser vi till att göra en liknande lösning i din region!