MATCHi meets Johan Brunström

Att Johan är entreprenör råder det inga tvivel om efter att ha suttit ner och pratat lite över en kopp kaffe. Vi har precis nåtts av nyheten att PDL ska öppna ännu ett center i Göteborg inom kort och givetvis är vi otroligt nyfikna på detta. 

Anläggningen kommer ligga i Mölnlycke drivas av Johan och hans kollega Jonas, som han även driver den befintliga hallen i Gamlestan tillsammans med. Johan pratar exalterat om byggnationen som håller på att komma i gång för fullt.

Det ska bli ett helt nytt och modernt center i toppklass. Det ska bli så roligt att se om det går att skapa synergier mellan de båda anläggningarna i Göteborg, säger
Johan fylld av energi (…)

– Det är spännande att kunna vara med och påverka sportens framtid genom att testa nya saker samtidigt som vi nu har bra erfarenheter genom att titta på vad som fungerar för andra anläggningar, säger Johan.

Jag frågar Johan om han skulle kunna beskriva PDL med tre snabba ord och han svarar tveklöst att de är professionella, ambitiösa och har fokus på service.

Min känsla säger mig att detta är ord som även Johan själv identifierar sig med då han uttrycker vikten av att skapa en stämning i hallen som gör att alla ska trivas.

– Jag vill ha en varm och välkomnande känsla och lite som ett Community där man kan spela, men även komma och umgås och kolla på padel…. En institution helt enkelt, säger Johan och skrattar till.

För Johan är intresset för padel sprungen ur hans karriär som professionell tennisspelare. Efter en inledande tid som singelspelare gick han över till dubbel och blev rankad som nummer 31 i världen (…)

– Tennisen har alltid varit en stor del av mitt liv och hela familjen har spelat. Faktum är att min mamma och pappa träffades på tennisbanan, avslöjar Johan.

Jag blir inspirerad av Johans energi och kan inte låta bli att fråga vad hans drivkraft är(…)

Johan funderar en liten stund och säger sedan, som att det vore självklart ”Drivkraften har alltid varit känslan av att jag har mer att ge. Jag har svårt att stanna upp och bara vara nöjd utan strävar alltid efter att gå framåt.
Det finns så mycket potential till förbättring och om man fortsätter göra saker för att hela tiden bli bättre har man hittat nyckeln till motivation.”