Riksidrottsförbundet och IdrottOnline

MATCHi är idag Sveriges ledande boknings- och administrationssystem inom racketsport med nära 200 000 registrerade spelare och tusentals tillkommande varje vecka, många av dessa aktiva inom padel. Under 2019 har padel chans att bli invald som medlem i Riksidrottsförbundet (RF). Om man ser till de stora racketförbunden (tennis, badminton, bordtennis och squash) så kommer ungefär hälften av deras intäkter i dagsläget från olika bidrag.

Redan idag har padelklubbar möjlighet att söka bidrag hos IdrottOnline genom att ansluta sig till squashförbundet. Vår integration stödjer detta scenario redan nu.

MATCHi har lång erfarenhet av att jobba med förbundet och licenser för att spela tävlingar i padelförbundets regi hanteras idag uteslutande av MATCHi. Vår tävlingsmodul SMASH har använts de två senaste åren för att hantera lottningar och resultat under SM och på alla tävlingar i Swedish Padel Tour.

Under Sveriges första WPT-tävling i Helsingborg använde spanska WPT-domare vår applikation för hantering av liveresultat i realtid. Just nu är denna funktionalitet för förbundet men vi jobbar på att 2019 möjliggöra detsamma för alla inom padel.

Läs mer om integration hos IdrottOnline.