tecknad bild med ipad och telefon

Verktyg för kursplanering

Sedan två år tillbaka har vi fullt IT-stöd för alla delar inom träningsplanering och arbetar i dagsläget tillsammans med närmare 100 tennisklubbar för enkel och smidig kursplanering Vi vill hjälpa er se till så tränarna kan lägga sitt fokus ute på banorna istället för att bli fast i administration.

Verktyget har ett upplägg som låter tränarna skapa kurser efter önskemål,ta in anmälningar, hantera betalning direkt eller via faktura, planera med en enkel drag-och-släpp funktion och skicka ut schema till deltagare.

För att säkra för framtiden har vi ävenintegration mot IdrottOnline samt närvarorapportering, vilket krävs ifall man vill ha bidrag från dem för sin verksamhet. Läs mer om det nedan. Vi håller löpande webinars/workshops och tät dialog med aktiva anläggningar och administratörer för att hållautvecklingsprocessen levande och snabbt kunna göra justeringar vid behov.

Vi är just nu mitt i planeringsarbetet för att vidareanpassa modulen specifikt för padel då vi ser att ni är många som börjar komma igång med kursverksamhet. Vi samlar in ny feedback från samtliga racketsporter för att lyfta fram alla förbättringsområden.

Vi kommer inom kort hålla ett webinar för padelanläggningar i syfte att lyfta fram specifika önskemål och behov för sporten så vi kan forma det optimala verktyget för er kursplanering.

Datumen och tid för detta kommer vara 23/10 13.00-14.00.
Till anmälan