Padelbana utomhus

MATCHi-tjänster för Padelanläggningar

MATCHi är idag Sveriges ledande boknings- och administrationssystem inom racketsport med över 200 000 registrerade spelare, många av dessa aktiva inom Padel. Vi strävar efter att engagera och aktivera fler inom sporten och vill bidra till att skapa ett bättre Padelsverige.

Vad kan MATCHi göra för dig och din anläggning?

  • Vår kartfunktion på matchi.se låter spelarna enkelt söka efter anläggningar att spela på, både i närområdet och på annan ort. Det finns även möjlighet att söka på kriterier såsom lediga banor och tider. På matchi.se finns i dagsläget över 400 bokningsbara padelbanor
  • För att hjälpa er säkerställa och nå optimal beläggning använder vi oss av smarta kölistor och matchmaking för spelare. Det ska inte bara vara enkelt att hitta en tid att boka utan även att hitta spelpartners på din nivå.
  • Spelare kan boka en eller flera tider snabbt och smidigt och betalar online med endast ett klick utan att behöva fylla i sina kortuppgifter vid varje tillfälle. Eventuella avbokningar och återbetalningar sköts per automatik utan inblandning av anläggningen.
  • Ni, som anläggning, har en landningssida hos oss på MATCHi där ni kan marknadsföra era erbjudanden, kurser, tränare och aktiviteter och låter spelaren anmäla sig online. Det finns även möjlighet att teckna medlemskap och ta emot betalning för dessa samt sälja digitala klipp och presentkort.
  • För att förenkla er administration och effektivisera er bokföring skickar vi varje månad ut enkla aviseringar så ni helt slipper det manuella arbetet med att pricka av en oändlig transaktionshistorik.
  • Modulen statistik ger er visuell överblick och låter er se pengarna ticka in samt beläggningen öka i takt med att vi hjälper er driva trafik.
  • Vill ni slippa arbetet med att skicka ut fakturor för medlemskap har vi en helt ny membership pro-funktion för smidiga månadsvisa dragningar likt en prenumeration på Netflix.
  • För er som vill fortsätta med fakturering har vi självklart även en modul som gör det arbetet enkelt och smidigt och vi kan även integrera mot bokföringssystem.
  • Vi erbjuder en lösning för helautomatiserad styrning av inpassering i hallen samt styrning av ljuset. Vi har en tillhörande App så du som administratör hela tiden kan se aktuellt läge i hallen och vid behov även kunna fjärrstyra. Denna lösning är optimal för att spara el, kunna ha öppet dygnet runt utan bemanning eller motverka tjuvspel på banorna.
  • För att underlätta arbetet med planering av kursverksamhet och se till så tränarna kan lägga sitt fokus ute på banorna istället för att bli fast i administration har vi fullt IT-stöd för alla delar inom träningsplanering. Verktyget har ett enkelt upplägg som låter er skapa kurser helt efter önskemål, ta in anmälningar, hantera betalning direkt eller via faktura, planera med en enkel drag-and-drop funktion och skicka ut schema till deltagare. För att säkra för framtiden har vi även integration mot IdrottOnline samt närvarorapportering.