ipad screen

MATCHi Live – Streaming i realtid av träning eller match

MATCHi Live är vår nya tjänst under utveckling som möjliggör live streaming i realtid av träning eller match. Vi erbjuder ett komplett hårdvarupaket som är specifikt framtaget och finjusterat för att fungera optimalt för padel och förutsättningarna i svenska padelanläggningar. Lösningen innebär att ni kan erbjuda alla era spelare från nybörjare/motionär till tävlingsspelare att analysera och utveckla sitt eget spel och dela med sig till familj och vänner.

Vid användning av vår hårdvarulösning ingår en sömlös integration till vårt bokningssystem och våra tävlingsapplikationer SMASH/seriespel som automatiserar hela flödet utan administration. Slutanvändare kan vid bokningstillfället på er anläggning i MATCHi aktivera en stream eller inspelning och systemet hanterar allt från att starta/stoppa kamera, live stream, publicering på YouTube och åtkomst för att titta på repris i efterhand. Stödjer overlay för anläggningens eller klubbens logga samt liverapportering av resultat under match.

Levereras som ett komplett paket med installationsinstruktioner för elektriker. Kräver god internetanslutning (4 MB/s per kamera/bana).